Privacyverklaring

Geupdate op 25-05-2021
Gevers tanksanering. Koorstraat 49, 3510 Kermt.
info@geverstanksanering.be
PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Gevers tanksanering kan waar nodig persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Gevers tanksanering en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een offerteaanvraag op de website aan Gevers tanksanering verstrekt. Gevers tanksanering kan de volgende persoonsgegevens verwerken: - Uw voor- en achternaam - Uw e-mailadres - Uw telefoonnummer - Uw gemeente

WAAROM GEVERS TANKSANERING GEGEVENS NODIG HEEFT
Om u een goed werkende website te leveren en de beste dienst te bieden, hebben we een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Deze persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het doel waarvoor u ze aan ons verstrekt. Gevers tanksanering verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen indien nodig, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

HOE LANG GEVERS TANKSANERING GEGEVENS BEWAART
Gevers tanksanering bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
Gevers tanksanering verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Gevers tanksanering worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Gevers tanksanering gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Gevers tanksanering maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Gevers tanksanering bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Gevers tanksanering te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Gevers tanksanering heeft hier geen invloed op. Gevers tanksanering heeft Google geen toestemming gegeven om via Gevers tanksanering verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@geverstanksanering.be. Gevers tanksanering zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.